DE MEENT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 443 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Meent. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:01 We kwamen iets te korte maar dat hebben ze snel na geleverd hele goed service zelf met iets extra’s en drankje er bij gratis het was weer top volgende keer weer
28 jan 2023 om 23:57 Altijd snel en vriendelijk bezorgd, lekker eten en altijd wat extra's
25 jan 2023 om 21:05 Top team
21 jan 2023 om 9:49 Was echt heerlijk,echt een aanrader
19 jan 2023 om 7:50 Heerlijk. Altijd netjes verzorgd. Top kok en top bezorger.
16 jan 2023 om 7:47 Heerlijk gegeten, bestelling was er snel en waar extra's erbij! Top!
15 jan 2023 om 9:01 Heerlijk weer gegeten en altijd iets extra erbij super echt aan te raden.
14 jan 2023 om 12:46 heerlijke sushi en heel aardige bezorger
11 jan 2023 om 21:42 Bezorger is super aardig! Eten is top, altijd warm en je krijgt elke keer wat extra’s erbij… ik vind het een geweldige zaak!
8 jan 2023 om 19:48 Was weer heel lekker en nog een lekker biertje er bij en een frisje gekregen voor niks wat wil je nog meer echt TOP DANKJEWEL
3 jan 2023 om 20:49 Het was top! We hebben extra eten gekregen. Heerlijk!
1 jan 2023 om 20:25 Bestel al regelmatig hier sushi. Vandaag voor het eerst dat ze een aantal sushi’s waren vergeten. Even gebeld en kregen binnen 20min de resterende sushi! Top service en goede sushi!